Onderlinge contacten - kennis - inspiratie.

Voorwaarden

Deelname aan ExportConnect is bedoeld voor (senior) exportmanagement werkzaam binnen de internationale (export) maakindustrie met minimaal 5 jaar export sales ervaring.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan ExportConnect moet de aanmelding voldoen aan de volgende criteria:

 • Verantwoordelijk voor internationale business of export binnen
  de maakindustrie of handel.
 • Exportomzet aandeel minimaal 2 miljoen Euro.
 • Minimaal 10 FTE.
 • Inpasbaar in een bestaande Management Group. (Non-competitief binnen de businesssector t.o.v bestaande deelnemer).

ExportConnect hecht grote waarde aan de vertrouwelijkheid en kwaliteit van het netwerk. Deze wordt gewaarborgd door middel van een persoonlijk (kosteloze) kennismakingsgesprek. Tevens kunnen actieve deelnemers  een concurrentie bezwaar aangeven na aanmelding nieuwe deelnemer. In dat geval is deelname aan dezelfde management forum groep geblokkeerd.

Deelname kosten:
Een bedrijfsgebonden lidmaatschap voor ExportConnect deelname bedraagt jaarlijks € 875,00 (ex BTW). Deze kosten dekken:

 • De personele bezetting van de ExportConnect Service Desk.
 • Deelname uitwisselbaar mogelijk bij meerdere export managementcollega’s binnen hetzelfde bedrijf.
 • Kosten van de organisatie van vijf netwerkbijeenkomsten per jaar deels inclusief working dinner en borrel.
 • Uitnodigingen van kennispartners/speakers.
 • De individuele mogelijkheid voor deelnemers om waardevolle informatie en contacten vanuit de exportpraktijk te vergaren via bemiddeling door de ExportConnect Service Desk .

Een  lidmaatschap voor een introductiejaar met een gereduceerde bijdrage is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met Raymond Smid (0620398378) of info@exportconnect.nl.

Deelname geldt voor minimaal één jaar, gerekend vanaf de eerst volgende bijeenkomst en kan lopende het deelname jaar altijd worden opgezegd. Er vindt in geen geval (deel)verrekening plaats van reeds betaalde jaarbijdragen. Een persoonlijke kennismaking ter oriëntering op het lidmaatschap is kosteloos mogelijk. Aanmelden

Voordelen van het netwerk.
Gelijkgestemde contacten in een uniek en onafhankelijk management netwerk voor export en internationaal ondernemen. Méér kennis en inspiratie voor nieuwe internationale business kansen, persoonlijke ontwikkeling, uitwisselingen zakelijke contacten in het buitenland, directe onderlinge samenwerking bij buitenlandse marktbewerkingen en mogelijke ook kostenbesparing op extern advies.

“Deelname levert inspiratie en kan veel kosten en fouten in marktentree besparen door de informatie van exportcollega’s”

deelname